Turkenstyle Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turkenstyle Forum

seviyeli sohbet ortamı

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

temel dursun fıkralarından seçmeler:D

2 posters
YazarMesaj
yusuf6171
ÜYE
ÜYE
yusuf6171

İş/Hobiler : müzik dinlemek spor yapmak öğrenciyim

temel dursun fıkralarından seçmeler:D Empty
MesajKonu: temel dursun fıkralarından seçmeler:D   temel dursun fıkralarından seçmeler:D Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 9:59 pm

ANNESİNDEN TEMEL'E MEKTUP

"Sevgili oğlum Temel... Senin hızlı okuyamadığını bildiğim için mektubu yavaş yavaş yazıyorum...
Artık senin büyük şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz. Baban bir gazetede, "İnsanların başına genellikle evlerinin iki kilometre civarındaki bölgelerde kaza geldiğini" okumuş; o yüzden taşındık...
Sana yeni adresi veremiyorum, çünkü yeni evimizde bizden önce oturan hemşehrilerimiz, taşınınca adresleri değişmesin diye kapı numarasını söküp götürmüşler...
Bu evde garip bir çamaşır makinası var. Geçen gün içine dört gömlek koydum, çalıştırmak için duvardaki zinciri çektiğimden beri bir daha gömlekleri göremedim.
Geçen hafta sadece iki kez yağmur yağdı. İlki üç gün, ikincisi ise dört gün sürdü...
Benden istediğin yeleği postaya verdim. Ancak, halan 'o koca düğmelerle paket çok ağır olur' deyince düğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk. Orada bulabilirsin...
Not: Sana biraz da para gönderecektim, ama zarfı bir kere yapıştırmış bulundum... Sevgiler... Annen"

CENAZE
birgün temel,ingilizLe fransız bır otel odasında kalmıslar fakat bu otele daha önce gelmıs olan fransız temele karıncalı odayı vermiş.ertesi gün fransız dalga gecmek ıcın
-nasıl karıncalarla iyi uyudun mu
demiş bunun ustune temel
-evet odaya geldıgım de karınca vardı ama ben nasıl kurtulacağımı buldum içlerinden birini öldürdüm hepsi onun cenazesine gittiler demiş

BOĞULMUYORUM
Bir gün temel ormanda yürürkene birde bakmış dursun kendini ağaçtan gövdeden asmış,intahar edecekmiş Temel ula napisun Dursun kendimi asiyum demiş.Temel ula benim bildiğim asma boğazdan olur Dursun:ula onuda denedim ama nefes alamiyORum:)

ACIM
Dursun bir kıza aşık olmuş.
Aşkındandan şiir yazmış. Şiiri:

Sabahları yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
Öğlenleri yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
Akşamları yemek yiyemiyorum Çünkü seni
düşünüyorum
Geceleri uyuyamıyorum.
Çünkü ACIM .

http://www.moralfmci.blogcu.com
Unal Faran
ADMİN
ADMİN
Unal Faran

İş/Hobiler : RAP Ve Tasavvuf
Lakap : Kale Müdafa

temel dursun fıkralarından seçmeler:D Empty
MesajKonu: Geri: temel dursun fıkralarından seçmeler:D   temel dursun fıkralarından seçmeler:D Icon_minitimePerş. Ağus. 28, 2008 10:00 pm

BOĞULMUYORUM
Bir gün temel ormanda yürürkene birde bakmış dursun kendini ağaçtan gövdeden asmış,intahar edecekmiş Temel ula napisun Dursun kendimi asiyum demiş.Temel ula benim bildiğim asma boğazdan olur Dursun:ula onuda denedim ama nefes alamiyORum:)
Very Happy Very Happy
http://www.seyfislam.com

temel dursun fıkralarından seçmeler:D
1 sayfadaki 1 sayfası